Σχετικά με το
Outliers Podcast

Τι σημαίνει outlier;
ένα πρόσωπο ή πράγμα που διαφέρει από όλα τα άλλα μέλη μιας συγκεκριμένης ομάδας ή συνόλου.
[Γεωλογία] ένας νεότερος βραχώδης σχηματισμός απομονωμένος ανάμεσα σε παλαιότερα πετρώματα.
[Μαθηματικά] ένα σημείο δεδομένων που βρίσκεται έξω από το συνολικό μοτίβο σε μια κατανομή.
ο καλύτερος και ο πιο λαμπρός, ο πιο διάσημος και ο πιο επιτυχημένος, άνθρωποι με υψηλές επιδόσεις που είναι διαφορετικοί.

Σχετικά με το Outliers Podcast

Το Outliers Podcast παρουσιάζει τους ανθρώπους πίσω από τις πιο επιτυχημένες startups στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, να αφηγούνται τα προσωπικά τους ταξίδια, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που βλέπουν στον κλάδο τους. Μέσα από απλές, ειλικρινείς, καθημερινές συζητήσεις, γνωρίζουμε τους επιχειρηματίες που μετασχηματίζουν ολόκληρες αγορές και αλλάζουν το αφήγημα της επιχειρηματικότητας.Μέσω αυτού του podcast, στοχεύουμε να εμπνεύσουμε ανθρώπους από φοιτητές έως ανώτερα στελέχη εταιρειών, να υιοθετήσουν μια επιχειρηματική νοοτροπία και να δώσουμε ουσιαστικές συμβουλές από πρώτο χέρι σε ιδρυτές, νέους επαγγελματίες και στο οικοσύστημα συνολικά.

3 Σεζόν <br />31 Επεισόδια
3 Σεζόν
31 Επεισόδια
35 Ώρες <br />Περιεχομένου
35 Ώρες
Περιεχομένου
33 Επιχειρηματίες <br /> Καλεσμένοι
33 Επιχειρηματίες
Καλεσμένοι
6 Διαφορετικές <br />Αγορές
6 Διαφορετικές
Αγορές

Ένα podcast από την endeavor

Η Endeavor ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2012 με το όραμα να προωθήσει την αφήγηση της ελληνικής καινοτομίας στο εξωτερικό και να υποστηρίξει και να διευκολύνει τις διασυνδέσεις για Έλληνες επιχειρηματίες με που έχουν υψηλό αντίκτυπο.

Ιδρυμένη στην αρχή μιας κρίσιμης οικονομικής αναταραχής, η Endeavor Greece είχε στόχο να υποστηρίξει την επιχειρηματικότητα της χώρας και να τη βοηθήσει να ανθίσει ακριβώς τη στιγμή που χρειαζόταν περισσότερο. Από τότε, βρισκόμαστε στο επίκεντρο του Ελληνικού Οικοσυστήματος Καινοτομίας, συγκεντρώνοντας μια εκπληκτική κοινότητα ανρθώπων τόσο Ελλήνων και όσο και από το εξωτερικό , που μεταμορφώνουν το ελληνικό τεχνολογικό οικοσύστημα.

Καθώς οι ελληνικές εταιρείες αναπτύσσονται και πετυχαίνουν ταχέως, η αποστολή της Endeavor είναι να μοιραστεί τις ιστορίες επιτυχίας τους και με την κατάλληλη υποστήριξη, να πολλαπλασιάσει τον αντίκτυπό τους. Η Endeavor λειτουργεί ως μια πλατφόρμα όπου οι επιχειρηματίες του δικτύου μας μπορούν να ακουστούν, να μοιραστούν τις ιστορίες και τα επιτεύγματά τους και να συμβάλουν στην ανάπτυξη του ελληνικού οικοσυστήματος.