Τελευταίο επεισόδιο

Innoetics: Η ελληνικής καταγωγής συνθετική φωνή της Samsung

Ακούστε το επεισόδιο

H σειρά podcasts της endeavor

Κάθε εβδομάδα, συναντάμε τους κορυφαίους επιχειρηματίες πίσω από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό για να μοιραστούν την εμπειρία τους, τις επιτυχίες και τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν σε μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση.

Πρόσφατα επεισόδια
Αιμίλιος Χαλαμανδάρης

Innoetics: Η ελληνικής καταγωγής συνθετική φωνή της Samsung

Αιμίλιος Χαλαμανδάρης: Συνιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος, Innoetics
Φώτης Φωτιάδης

Better Origin: Αποκαθιστώντας την σπασμένη τροφική αλυσίδα

Φώτης Φωτιάδης: Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος, Better Origin

Νέα features

Αναβαθμίζουμε την εμπειρία των ακροατών μας με νέες δυνατότητες! Κάθε επεισόδιο podcast έχει γίνει πιο προσιτό, κάνοντας την εμπειρία σας στο podcast μοναδική.

Απομαγνητοφωνήσεις
Απομαγνητοφωνήσεις
Απομαγνητοφωνήσαμε όλα τα επεισόδια μας, για να διαβάσετε και να απολαύσετε τις ιστορίες των επιχειρηματιών μας, με τον τρόπο που σας ταιριάζει καλύτερα.
Υπότιτλοι
Υπότιτλοι
Ενσωματώσαμε υπότιτλους σε κάθε επεισόδιο, στα Αγγλικά και στα Ελληνικά για να διευκολίνουμε την παρακολούθηση σε όλους το κοινό μας!
Υψηλή Ποιότητα
Υψηλή Ποιότητα
Δώσαμε έμφαση σε υψηλής ανάλυσης εικόνες και βίντεο για να απολαύσετε τα επεισόδιά μας στο έπακρο.
Σημείωσεις
Σημείωσεις
Συγκεντρώνουμε τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία από κάθε επεισόδιο, είτε πρόκειται για το αγαπημένο βιβλίο ενός επιχειρηματία είτε για την καλύτερη συμβουλή του.

Γνωρίστε τον host

Ο Παναγιώτης Καραμπίνης είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Endeavor Greece και παρουσιαστής του Outliers Podcast. Μέσα από καθημερινές συνομιλίες με κορυφαίους επιχειρηματίες από το ελληνικό οικοσύστημα, στοχεύει να βάλει τo επιχειρηματικό τους ταξίδι στον παγκόσμιο χάρτη καινοτομίας.

Παναγιώτης Καραμπίνης Διευθύνων Σύμβουλος, Endeavor Greece